mandag den 24. august 2015

10 gode skønhedstips til kvinder

I en verden af skønhed er der uendelig mange skønhedstips til kvinder, og regler man skal overholde for at se godt ud. Ligefra hemmeligheder til hvordan man styler sit hår uden varme og til at fikse en ødelagt øjenskygge; jo flere skønhedstips du kender til, jo bedre vil du være til at klare enhver situation som vil blive kastet efter dig - og samtidig se godt ud!

Her på Online Portalen kan du nu læse om skønhedstips til kvinder!


10 gode skønhedstips 


1. Naturlig makeup. Når det kommer til sommermakeup, så sørg for at holde den så naturlig som muligt. Når det er varmt udenfor er risikoen for rendende makeup nemlig mindre, hvis du ikke har 2 lag foundation på og 3 forskellige øjenskygger. Vælg eventuelt en creme med lidt selvbruner i stedet for en foundation.

2. Stayproof eyeliner. Mange eyelinere har en garanti for, at de ikke vil tvære ud i løbet af dagen. Disse skal du gå efter, hvis du ikke vil have din eyeliner skal løbe og tværes ud, da du så er på den sikre side.

3. Blush. Når du lægger blush, så sørg for at der er ca. 2 fingers afstand fra din næse til hvor blushen starter.

4. Makeup balance. Hvis du har en glimmer-øjenskygge på, så sørg for en mat læbestift/læbefarve. Det skaber en god balance, så man ikke kommer til at ligne en der skal til karnival.

5. Holdbar neglelak. Hvis du skal have din neglelak til at holde længe, så påfør et tyndt lag gennemsigtig neglelak hver anden dag. Vær især omhyggelig ved toppen af din negl, da det som regel er dér neglelakken starter med at krakelere. Du kan finde det meste til dine negle på www.b4beauty.dk.

6. Mindre røde øjne. Påfør en hvid eyeliner under den våde øjenkant, for at få dine øjne til at synes mindre røde.

7. Tydelige kindben. Påfør en bronzer under dine kindben og highlighter på selve kindbenet, for at få dine kindben til at synes tydeligere. Og husk at blende dem godt sammen.

8. Volumen til håret. Før du føntørrer dit hår, så spray det med en volumenspray for at give hårrødderne et løft. Træk din børste op mod loftet for virkelig at få mere volumen.

9. Rød læbestift. Når du vælger en rød læbestift, så vær opmærksom på om den ser godt ud til din huds undertone. Hvis du har en varm undertone, så gå for varme røde nuancer, og hvis du har en kold undertone, så gå med køligere røde nuancer.

10. Krøller der holder. For at få dine krøller til at holde længere, så sørg for at dit hår er helt tørt før du begynder at gå i gang med krøllejernet. Brug også en spray til varmebeskyttelse af dit hår.

Få flere gode råd

Du kan se flere gode skønhedstips, hvis du besøger Designerfokus. De har mange gode anbefalinger, der suppleres vores 10 tips.

Er du mere til at se videoer, har vi fundet en video med den kendte Julie Zangenberg, hvor hun deler ud af sine guldkorn. God fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar