mandag den 17. august 2015

5 gode rejsetips

Skal du ud og rejse snart og vil gerne have de bedste forudsætninger for en god rejse?

Der er nogle ting man måske ikke altid tænker over, når man er ude og rejse, og her på Online Portalen kan du få gode tips til din rejse, og dermed få det bedste ud af den.

 

Gode rejsetips

mennesker der rider på elefanter
1. Vågn tidligt. Når du er ankommet til det pågældende land du nu er rejst til, så sørg for at vågne tidligt, og få det meste ud af dagen. Der er vel en grund til at du er rejst derned, så det ville være synd at spilde tiden med at sove dagen væk. Derudover kan der komme nogle skønne billeder ud af det, hvis du fanger solopgangen.

2. Tag en masse billeder. At rejse er at leve, ikke sandt? Så sørg for at dokumentere rejsen med en masse unikke billeder, så du altid har minderne derfra. Sørg for at finde nogle spændende vinkler og få billeder af byerne, naturen, maden, mennesker, dyrelivet mm.

3.  Ha' et åbent sind. Lad vær med at dømme andre folks livsstil, bare fordi det ikke er den samme som din. Oplev kulturen i landet og lyt og observer. Det er arrogant at gå ud fra, at den måde du f.eks. lever på er korrekt, så vær empatisk og sæt dig selv i andres sted. Omfavn muligheder, mennesker, forslag og interesser, og stil spørgsmål. Du vil helt sikkert lære en hel masse!


4. Spis lokal mad. Du tror måske at du allerede ved hvordan mexicansk mad smager, men der tager du fejl. Smag lidt af alt når du er ude og rejse, og især hvis du ikke ved hvad det er. Spørg de lokale om de har nogen anbefalinger, spis street food fra standene med lange køer foran sig, og lad vær med at være bange for at prøve noget nyt.

5. Se seværdigher. Ligegyldigt hvilket land du er i, så er der helt sikkert noget i landet som man burde se, som f.eks. Eiffeltårnet i Paris. Oplev landet og prøv noget nyt. Hvis der tilbydes at svømme med delfiner, snorkle eller andet, så spring ud i det og få en oplevelse for livet.

Jeg håber I kunne bruge disse rejsetips, og vil benytte jer af dem på den næste rejse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar