torsdag den 20. august 2015

Efterårets mode 2015

Det kommende efterårets største tendenser blev i februar præsenteret ved modeugen i København. Her på Onlineportaln kan du få en idé om, hvad der bliver et hit her til efteråret 2015, og på den måde være med på de nyeste efterårstendenser. Du behøver ikke tage dem alle bogstaveligt, men fortolk dem på din egen personlige måde.De kommende modetendenser til efteråret 2015

1. Moderne 70'er stil
Det er ikke første gang at 70'er stilen er vendt tilbage, og endnu engang er designerne enige om, at den er her igen. Catwalken i år bød på bukser med vidde, statement jakker og rullekraver. Dette års 70'er stil har en enkel silhuet med rene linjer, som benytter sig af materialer som uld og ruskind. Farverne der var repræsenteret var især brun, kernelæder og flaskegrøn.

2. Tailoring
Herrelooket fortsætter ind i efteråret, og her menes det klassiske look som hvide skjorter og dobbelttradede jakker, og gerne i farver der matcher. Hvis du vil løsne det stramme herrelook op, så kan et par højhælede være ideelle.

3. Lag på lag
Var du også en af dem der havde lag på lag i 90'erne? Nu er det tilbage og især looket med kjoler og nederdele ud over bukser er et hit til efteråret.

4. Farven til efteråret 2015
Brune nuacner og rustfarver gik meget igen til den Københavnske modeuge, og er helt sikkert farver du bør invistere i. Mange designere valgte at bringe farverne frem fra top til tå og i løse silhuetter.

Har du andre trends som du mener burde være en del af efteråret 2015, så skriv endelig en kommentar, og lad os inspirere hinanden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar