torsdag den 20. august 2015

Få en fin sommerglød - uden at tænke over rynker

Vi har i mange år hørt adskillige gange, at vi skal huske ekstra solbeskyttelse i sommermånederne, men alligevel er der mange danskere, som ikke gør. Det kan resultere i tidlig aldring af huden, samt hudkræft i de værste tilfælde. At få en fin sommerglød afhænger ikke kun at at være ude i solen, og her på Onlineportalen vil vi komme med gode råd til at få en fin sommerglød - helt uden sol.

 

Gode råd til at få en fin sommerglød


For at undgå at få tidligere aldringstegn, så er det en god idé at holde sig væk fra solen som udganspunkt, da UVA-stråler derfra speeder processen op, i hvert fald uden at du er beskyttet mod den. Huden kan på den måde nemt komme til at se plettet, rynket og gammel ud. Det er ikke muligt at stoppe processen helt, men det er muligt at formindske chancerne for, at det sker hurtigere, og det er ved at bruge en god solcreme, og generelt bare passe godt på din hud når du er ude i solen.

Nedenunder vil vi uddybe lidt bedre, hvad det er du skal kigge efter, når du vælger solfaktor, samt hvorfor det er en god idé, at indføre en solcreme som en fast del af din rutine.

Solfaktor
Solfaktor beskytter ikke i sig selv mod solens stråler, men derfor er det ikke ligemeget hvilken solcreme du bruger. Dagcremer med solfaktor har f.eks. typisk ikke UVA-filter, som er det filter der beskytter mod rynker. Så hvis du vil forebygge tidlige aldringsteng, så vælg en creme der beskytter din hud mod UVA. Solcreme fra P20 yder en god beskyttelse mod både UVB-stråler samt UVA, og du kan på den måde beskytte dig mod alle solens farlige stråler.
 
"UVA-stråler speeder aldringsprocessen af huden op sådan så huden hurtigere kommer til at se gammel, rynket og plettet ud. Det er ikke muligt at undgå aldring af huden men det er muligt at formindske den ved at bruge en god solcreme og passe på i solen," tilføjer hudlægen.


Indfør solcreme som en del af din rutine
Hvis du bruger en solcreme under din makeup om morgenen, som overholder overstående, så er du faktisk beskyttet mod solens stråler i op til 10 timer. Vælg en solcreme med let konsistens, så den er god til at lægge under din makeup, og som nemt kan påføres på din hud uden at fedte. Det kan også være en fordel at vælge en uden parfume.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar