mandag den 17. august 2015

Top 10 komediefilm i 2014

Nu er det jo et stykke tid siden, at det har været 2014, men det skal ikke ændre på, at der var nogle rigtig gode komedier, som blev udgivet netop der. Komediefilm er perfekt til en familieaften eller en hyggeaften med vennerne, og der er intet bedre end at grine sammen med andre.

Her på Online Portalen vil vi komme med en top 10 over komediefilm i 2014.


2014: de bedste komediefilm

1. Ride Along
 Action-komedie om en hurtigttalende sikkerhedsvagt (Kevin Hart), som joiner en ondskabsfuld politibetjent ( Ice cube) i 24 timer på en patrulje i Atlanta, for at vise at han er politibetjentens datter værd i ægteskab. Tjenesten er lavet for at skræmme ham, men det leder dem begge hen imod byens mest farlige kriminelle, og der viser det sig at den hurtigttalende sikkerhedsvagt's mund er ligeså farlig som de skud der kommer imod dem. Hvis du er vild med Kevin Hart, så er det helt sikkert en film for dig!
Se traileren her:

2. The Other Woman
 En karrierekvinde i New York (Cameron Diaz) tror, at hun har fundet den eneste eneste i sin nye partner (Nikolaj Coster-Waldau). Men da hun kører hen til hans hus udklædt som blikkenslager for at overraske ham, bliver døren åbnet af hans kone (Leslie Mann). Den chokerede kone bliver ved med at stoppe ved hendes kontor for at vide hvad der er sket, og pludselig indser de to kvinder, at de har en del tilfælles, og bliver derfor bedste venner. Og da endnu en affære bliver opdaget (Kate Upton), teamer alle tre kvinder op for at få hævn på den kære mand.
Se traileren her:

3. Neighbors
Et par (Rose Byrne og Seth Rogen) med deres nyfødt baby er ved at flytte ind i et nyt hjem, og må indse at deres unge dage er forbi. Pludselig flytter et stort og voldsomt broderskab ind ved siden af dem (ledsaget af Zac Efron). Snart opstår der en voksende konflikt mellem de to huse, og der er mange grin at hente i denne komedie!

4. 22 Jump street
Betjentene Schmidt (Jonah Hill) og Jenko (Channing Tatum) går undercover på et lokalt universitet, for at bekæmpe endnu en sag om stoffer. Men da Jenko møder kommer en sej type på fodboldholdet, og Schmidt begynder at tage kunstfag, begynder de to betjente at betvivle deres partnerskab. Udover sagen om stoffer, så skal de to nu også finde ud af, om de kan have et modent forhold som rigtige mænd. Hvis I har set 21 Jump Street, så er den meget som den, og man får helt sikkert en masse grin ud af den! Der er en hel klar grund til, at denne film er en af de 10 bedste komedier i året der gik.

5. Tammy
Tammy (Melissa McCarthy) har en dårlig dag. Hun har ødelagt din skodbil, blevet fyret fra sit ligegyldige job på en burger restaurant, og fundet ud af at hendes mand har en affære. Det er tid til at forlade byen, og hendes alkoholiske bedstemor (Susan Sarandon) er den eneste mulighed for en bil, og med et brændende ønske om, at se Niagara Falls. Ikke helt den flugt som Tammy havde i tankerne...

6. Let's be cops
To bedste venner med uvidenhed om deres fremtid, beslutter sig for at klæde sig ud som politibetjente til en maskefest, og bliver pludselig dem som alle snakker om. Men da de to nyligt udkårne helte bliver indvolveret i det virkelige politiliv, så skal de have nerverne til at vise deres falske politiskilte frem og holde facaden. Som de fleste komedier der indvolverer to bedste venner der kommer ud i problemer, så er denne helt klart værd at se.

7. St. Vincent
En hårdarbejdende single mor (Melissa McCarthy) betror sin artige 12-årige søn til den småsure nabo Vincent (Bill Murray), som virker harmløs nok. Men Vincent er en ulykke der venter på at ske, og som har en hang til alkohol, prostituerede og hasardspil. Han lærer drengen alt han ved om hans livsstil, men drengen er så uskyldig, at han kun tiltrækker det gode. Naomi Watts spiller en gravid russisk skøge, som har udviklet et forhold til Vincent, mens Chris O’Dowd er en katolsk præst and drengens skolelærer. Hvis dette ikke lyder sjovt i dine øre, så er det ikke filmen for dig!

8. Dumb And Dumber To
De godhjertede bedste venner (Jim Carrey og Jeff Daniels), som dog mangler en del mental kapacitet, begiver sig ud på et road trip for at finde en af deres forsvundne børn, og med håb om at finde en ny lever. Filmen kan godt være grov, og få vennerne til at fremstå som nogle idioter, f.eks. når de råber ind i hovedet på en blind person, vækker forældre op om natten og griner over deres døde søn etc. Kan I følge med? Alt i alt er denne film rigtig sjov og med nogle gode one-liners.

9. The Grand Budapest Hotel
Denne film omhandler Gustave H (Ralph Fiennes) og hans eventyr. Han er en legendarisk portner på et kendt Europæsisk hotel under krigene, og Zeo Moustafa, lobby-drengen, bliver den ven han får mest tillid til. Historien omhandler tyveriet af et dyrt renaissance-maleri og kampen om en kæmpe familieformue. Der kommer en dramatisk ændring i filmen, og jeg vil helt klart anbefale denne komedie! Perfekt til en venneaften!

10. Bad Words
En stavekonkurrence-taber (Jason Bateman) sætter sig for at få hævn, ved at finde en genvej til at vinde som voksen. Konkurrenceresultater, vrede forældre og 8. klasses stræbere er intet match for ham, da han nådesløst knuser deres drømme. Da en journalist (Kathryn Hahn) prøver at finde ud af hans sande motivation, finder ham sigselv i konkurrence med en akavet 10-årig indisk dreng, som er ligeglad med hans tilgang til livet. Bateman giver en af sine bedste optrædelser foran kameraet, så skynd jer at se denne film, og få et godt grin!


Det var vores top 10 komediefilm i 2014 - Har I andre I vil tilføje?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar