onsdag den 9. september 2015

At finde ny computer online

Når det kommer til at købe en ny computer, så er der mange ting at kigge efter. Du skal bl.a. tage stilling til hvor mange RAM den skal have, hvad den primært skal bruges til og hvilken slags skærm du ønsker.

Det afhænger for det meste af hvor mange penge man har til dette, men online køb kan ofte være der hvor du kan spare flest penge. Onlineportalen stiller skarpt på, hvorfor du bør køb computeren på nettet.


Køb online og spar penge

Ligesom med mange andre produkter, så kan det godt svare sig, at købe sin computer online. Priserne online er ofte mere konkurrencedygtige end i fysiske butikker, og du kan ofte spare et par hundrede kroner eller mere, hvis du køber din kommende computer online.

Hvis du er i tvivl om hvor vidt den fungerer og ser ud, så kan det være en god idé, at besøge en fysisk butik som har den model du har udset dig. Derved kan du se den live inden køb. Du kan derefter gå hjem og søge online, og finde den til en billigere pris.

 Den måde kan ofte skabe mere tryghed, da man ved hvad det er man modtager, og det kan også være godt at afprøve computeren lidt før du køber. Husk på at webshops skal tilbyde samme fortrydelsesret, så du er på ingen måde dårligere stillet.

Læs også: Hjælp til at vælge ny computer

Sammenlign priser når du skal finde model

For at finde din drømmecomputer til den bedste pris, så kan du med fordel sammenligne priserne fra forskellige firmaer. Dermed får du et godt og overskueligt overblik over markedet, og så sikrer du dig den billigste pris for den computer du ønsker.

Det kan du f.eks. gøre via www.edbpriser.dk, hvor du kan liste forskellige computer efter pris, popularitet, producent eller efter de nyeste modeller. Det giver dig et godt overblik over hvad der findes på markedet, og kan hjælpe dig med at finde din kommende computer.

Udover EDBpriser.dk, så findes der også Pricerunner, hvor man kan sammenligne alle slags produkter man nu ønsker. Førstnævnte er mere fokuseret på elektronik og vil derfor være det bedste sted at starte.

Apple fan?

Hvis du sværger til Apple, ved du sikkert allerede det skal være en computer fra dem. Men selv her findes de i forskellige størrelser og prisklasser.

Vælger du at købe en Apple computer, bør du bestille den hos Humac. Den største Apple-forhandler i Norden og som Premium Reseller, er du garanteret ekspedienter og butikker med styr på det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar