fredag den 18. september 2015

Smart gå i byen tøj til mænd og kvinder


Står du og skal i byen snart og har allerede tøjkrise? 

Ligegyldigt hvor du skal i byen henne, og om du er mand eller kvinde, så kan du finde hjælp til at finde tøj til byen her på Online Portalen.


Til at starte ud med, så er det vigtigt at have sin stil nogenlunde på plads. Du skal vælge noget tøj, som der er behageligt at have på i mange timer, og som passer godt ind i den stil nu har på nuværende tidspunkt. Disse to hænger ofte godt sammen naturligt, da man jo vælger sin stil ud fra tøj man synes om. 

For kvinden 

Som kvinde er der mange muligheder, når det kommer til at vælge det rigtige tøj til at gå i byen. Ofte klæder man sig efter hvor man skal hen, og man vil typisk have lidt finere tøj på end normalt, hvis natklubben er eksklusiv eller lidt mere nedtonet hvis man bare skal på bar. 

Et godt tip er, at tjekke nettet for sider med festtøj og kjoler. Her kan man finde meget flot festtøj til at gå i byen i, og til ikke særlig mange penge. Hvis festen er finere, og du måske skal have fat i en gallakjole, så vil det typisk også være billigere online. Du skal dog være opmærksom på, at man ikke kan prøve varerne, så husk altid at tjekke den pågældende hjemmesides størrelsesguide inden du bestiller. Man kan sagtens vælge en enkelt kjole i sort, og så f.eks. have lidt flere prangende smykker på end normalt eller nogle sko med iøjnefaldende detaljer. Du kan også sagtens havde en nederdel og en top på med et par hæle, og især højtaljede nederdele er gode til at fremhæve taljen.

Du kan finde flere idéer til festtøj her.

For manden

Som mand er der lidt færre muligheder, når det kommer til at vælge tøj til byen. Her handler det for det meste om man skal være lidt finere på den med et jakkesæt, eller om man skal vælge et par jeans og en skjorte eller t-shirt. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at have jakkesæt på, hvis begivenheden lægger op til det. Det giver en professionel og klassisk udstråling, og det er især godt til arrangementer med arbejde eller lign. 

Du kan finde flere idéer til jakkesæt her

 Hvis begivenheden ikke lægger op til jakkesæt, men du stadig gerne vil være lidt fin, så kan det være en god idé at tage en skjorte på og eventuelt en blazer udover til et par jeans. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar