fredag den 30. oktober 2015

Herretøj til julefrokosten 2015

Er du i tvivl om hvad du skal bære til den kommende julefrokost? Onlineportalen ser nærmere på hvordan du bør klæde dig for at imponere dine kollegaer og hende du har haft et godt øje til.

Der sker altid interessante ting til firmaets julefrokost og selv vi på ingen måde opfordrer til utroskab, så er det en god mulighed for single mænd og kvinder. Julefrokosten er tidspunktet, hvor du kan vises en anden side af dig selv og til dette behøver du en flot påklædning.


Den pæne: Jakkesæt og skjorte

Vi har valgt at inddele vores guide i to afsnit. Én for dem der gerne vil være rigtig pæne i tøjet og ét afsnit for de mere afslappede.

Påklædningen bør jo altid afhænge af festen, dine kollegaer og rammerne. Det er derfor ikke altid at jakkesættet er den rigtige løsning, selvom det helt sikkert er den mest stilfulde.

I mange tilfælde vil jakkesæt og skjorte være det helt rigtige valg. Det får dig til at fremstå mandig, i kontrol og så elsker kvinder bare at se mænd i sådanne herretøj.

Du kan så selv vælge om det skal krydses med et slips eller butterfly. Om skjorten og jakkesættet skal være i stilrene farver som hvid og sort, eller mere farverig og kulørt. Det bør i høj grad afhænge af din personlighed og hvad du foretrækker selv.

Se mere om valg af jakkesæt i vores artikel herom.

Køb på udsalg eller lagerslag - og spar penge

Én af grundene til at mange mænd ikke altid møder op i jakkesæt, er på grund af de høje priser. Det er ikke alle der har 5-6.000 kroner til et nyt sæt og derfor kun har 1 hængende i klædeskabet.

Er du havnet i den situation? Så kan du med fordele købe jakkesættet på udsalg eller lagersalg. Det er ikke unormalt at du kan få halv pris og så har du pludselig sparet mange tusinde kroner.

Du kan læse mere om jakkesæt på lagersalg her. Der er nemlig flere gode grunde til at benytte sig af muligheden og det behøver på ingen måde, at være på trods af kvaliteten.

Den afslappede: Skjorte og blazer

Den afslappede udgave er, at du tager en flot skjorte på og en blazer udover. Til dette bør du bære et par smarte jeans/bukser og et pænt bælte.

Dette outfit kan sagtens være smart og mere passende til den julefrokost du skal til. Så længe du bærer en skjorte & blazer, frem for en t-shirt eller polo, har du løftet din stil med flere niveauer. De to ting kan kort sagt ikke sammenlignes.

Onlineportalen mener kun der er to gode løsninger, når du skal vælge herretøj til julefrokosten 2015 og det er de 2 vi netop har præsenteret for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar