fredag den 16. oktober 2015

Køb af billetter til Roskilde Festival 2016

Roskilde Festival er en oplevelse, der med garanti ikke er lig noget andet, du kan opleve. Den over 40 år gamle festival er Nordens største, og samtidig den mest populære i Danmark.

Festivalgængerne spænder vidt i både alder og type. Det er både unge med lunke dåsebajere og ældre ægtepar, der kun kommer og hører musikken uden at bo i telt i opvarmningsdagene, der kommer og nyder festivallen.

Musikken spænder bredt genremæssigt, og der er derfor en god sandsynlighed for, at der også er koncerter i 2016, som du vil have lyst til at høre.

Køb billetterne i god tid

Prisen for en partoutbillet, gældende til alle dage, både musikdagene og opvarmningsdagene, svinger i pris hvert år. De sidste mange år er prisen steget fra år til år. Bare de sidste fem år er prisen steget fra 1.675 kr. til 1.940 kr., som altså var prisen for en billet i 2015.

Vil du gerne på Roskilde Festival i 2016, er det en rigtig god idé at købe billet i god tid. Festivallen plejer at starte salget til året, så snart festivallen er overstået, til samme pris som den netop overstående års, festivals pris. Man skal slå til hurtigt for at få fat i nogle og det kan ofte betale sig, da prisen som tidligere nævnt stiger hvert år. Indtil videre kendes den officielle pris i 2016 ikke.

Du kan se priser og forhandlere af Roskilde billetterne her.

Der blev udsolgt i 2015

Nåede du ikke at få en af de første billetter, der blev solgt lige efter den netop overståede festival, er det stadig en god idé at være tidligt ude, når de åbner for salget igen.

Billetterne til Roskilde Festival 2015 blev nemlig udsolgt allerede d. 9. juni, hvilket var et historisk hurtigt billetsalg. De sidste fem år, bortset fra 2013, har festivallen fået solgt alle deres partoutbilletter.

Selvom festivallen altid melder ud når de kan se, at der er få billetter tilbage, er det altså en god idé at være hurtig ude. Noget tyder på, at de kan blive hurtigt udsolgt i 2016, hvis tallene følger statistikken, og hvis du ikke er hurtig nok, kan du stå uden billet til årets festivaloplevelse.

Hvis du ikke har været på Roskilde Festival før, kan du her få et godt indtryk af hvad du kan forvente:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar