torsdag den 15. oktober 2015

Køb af eksklusive biler

Har du lyst til at eje en fed eksklusiv bil? Ja selvfølgelig, hvem har ikke det! For mange mænd er det desværre kun en drøm og det bliver aldrig til andet.

Det er med god grund, for med priser fra 700.000 kroner og opefter, er det på et økonomisk niveau, hvor de færreste kan være med. Men der er faktisk en mulighed der gør, at du har råd til mere bil.

Det sker via import fra nabolande som Sverige og Tyskland. Det ser Onlineportalen nærmere på i denne artikel.

Bil import og leasing - din vej til drømmebilen

Det er de færreste danskere der har råd til at bruge mere end 350.000 kroner på ny bil og det får du ikke meget for på det danske marked. Inden du har set dig omkring, har afgifter og moms taget det hele.

Flere undersøgelser viser at de to ting udgør over halvdelen af prisen på danske biler. Hvis man skærer dem fra, koster "den reelle bil" måske kun 30-40 % af købsprisen. Det er altså en del!

Netop derfor kan der være penge at spare, ved dels at importere eksklusive biler fra udlandet og dels ved at lease dem, når købet skal finansieres.

På markeder som Sverige og Tyskland er udvalget af biler generelt bedre end på det danske marked og så er de langt billigere at købe ind. Dertil kommer at der ved forskellige leasingløsninger kan opnås store besparelser og fordele.

Hvem kan  hjælpe mig?

Det med import og leasing kan hurtigt virke uoverskueligt og som fremmedbegreber hos mange danskere. Der er heldigvis flere forhandlere som er eksperter på området.

Forhandlere der specialiserer sig i at importere bilerne fra udlandet, som har fuldstændig styr på reglerne og ikke mindst dine muligheder som kunde. En af bileksperterne er Deluxecar.

De ved det meste om begge dele og kan helt sikkert hjælpe dig godt i gang. Du skal nemlig have styr på reglerne og mulighederne, for at få fuld glæde af fordelene.

Forglem heller ikke at SKAT hurtigt kommer i hælene på dig, hvis du barer tager til Tyskland og køber en bil, uden at registrere den korrekt. Så allier dig med professionelle, hvis du drømmer om at køre rundt i en eksklusiv bil.

Deluxecar tilbyder forresten leasing af eksklusive mærker som Ferrari, Porsche og Maserati, så hvem ved om du snart kan køre rundt i denne Maserati GranTurismo?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar