tirsdag den 6. oktober 2015

Moderne tøj til kvinder efterår 2015

Efteråret er over os og det betyder som regel varme sweatere og store tørklæder.

Hvert år er der nogle specifikke tendenser som fylder efteråret ud og her kan du læse om hvad der hitter i efteråret 2015.


Disse ting hitter lige nu

Farverne til dette efterår er meget brune nuancer samt rustfarver og flaskegrøn. Dette kan du bruge i hele looket eller kombinere dem for det optimale efterårslook.

Sennepsgul er også kommet frem i modebilledet igen, og det kan du kombinere med en varm bordeau for et lækkert og varmt look.

70'er stilen er tilbage

Derudover er 70’er stilen tilbage, og mener jeg bukser med vidde, rullekraver og fede statement jakker. Det er en forholdsvis enkelt silhuet med rene linker, og her kan du med fordel benytte materialer som ruskind og uld.

Herrelooket er også kommet for at blive dette efterår, og det er et klassisk look med hvide skjorter og dobbeltrade jakker. Hvis du synes herrelooket er for meget, og gerne vil gøre det lidt mere feminint, så kan du med fordel tage et par hæle på.

Lag på lag

En af de største ting der hitter dette efterår er lag på lag, og det kan vi godt lide, da man rigtig kan lege med materialer, farver og styles. Dertil er der også stor fokus på basisitems og hvordan man bruger dem sammen med lidt mere iøjnefaldende styles, som f.eks. et par bukser med vidde.

Se også: Smart festtøj til kvinder og mænd

Sko moden

Skomæssigt, så er over-the-knee støvlerne kommet igen, og vi kan nu glæde os over at tage støvler på, som går helt op til knæet. Denne tendens har været oppe for nogle år siden også, og er nu kommet igen.

Her laves modeller med snørre og andre fede detaljer, så støvlerne er blevet opgraderet på denne front. Bikerboots er også blevet IN igen og især med smukke detaljer som nitter, sten eller andet der falder i øjnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar