mandag den 26. oktober 2015

Sådan vælger du bordplade materialet

Det kan være svært at vælge bordplade, for der er mange behov der skal opfyldes. Pris, design og egenskaber er bare tre af de vigtigste faktorer at tage stilling til i beslutningsprocessen.

I denne artikel ser Onlineportalen nærmere på hvordan du vælger det rigtige bordplade materiale, der opfylder alle dine krav.

Klarlæg dine behov

Det første du skal gøre for at kunne finde det rigtige materialer, er at kende til dine behov.

  • Hvad er dit budget? 
  • Hvilke egenskaber skal bordpladen have? 
  • Hvilke farver passer ind i rummet og indretningen?

Stil alle de spørgsmål du gerne vil kende svaret på. Det gør det langt nemmere at gå videre i processen og du kan herefter målrettet gennemse relevante webshops og butikker.

Prisen

Først er prisen et vigtigt parameter for mange. Når du kender dit budget, kan du nemmere udelukke bestemte materialer og modeller. Det har nemlig en stor indvirkning på prisen.

Derudover bør du overveje de prisvenlige webshops på markedet, hvor du får mest for pengene. I en shop som Bordpladebutik har de et bredt udvalg af bordplader i alverdens varianter og til meget konkurrencedygtige priser.

Designet

Designet er det næste punkt på dagsordenen. Her har materialet ligeledes en stor rolle, alt efter om du vælger træ, beton eller silestone. Alle materialer har hver deres udtryk, så designet skal naturligvis inkluderes i dine overvejelser.

Hvis du allerede på forhånd ved, at bordplade skal være lys, kan du jo hurtigt udelukke en række materialer.

Egenskaber

Sidst men ikke mindst har vi egenskaberne. Det bør på ingen måde glemmes, da alle hjemmets rum stiller forskellige krav til bordpladens egenskaber. I køkkenet og badeværelset bliver det ekstra slidt og udsat for store mængder fugt.

I køkkenet må du overveje hvor meget bordpladen skal kunne holde til af varme, fra gryder og pander. I badeværelset er det særligt vand og fugt, der kommer til at udgøre det største problem.

Så tænk over rummet og hvad materialer bliver udsat for. Hvis du har brug for lidt kan, kan du læse om hvilke egenskaber bordpladen bør have i køkkenet og på badeværelset, på de respektive sider.

God fornøjelse med at finde det du søger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar