onsdag den 18. november 2015

Gratis lån i 30 dage

Hvis du har levet af havregrød i en uge eller har måttet afslå fire ture på bar, fordi der simpelthen er tomt på bunden af skattekisten, kan det være du skulle overveje et lån.

For studerende findes der SU-lånet, som har meget lave renter, men hvis du ved at der kommer penge på kontoen snart, kan et gratis lån være den helt rigtige løsning. Vi ser nærmere på de gratis muligheder på markedet, du bør kende til.

Lån 3-4.000 kroner som ny kunde

Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Et gratis lån? Finansiering der ikke koster noget som helst? Det må næsten være løgn. Men den er skam god nok. Faktisk er muligheder for at få et gratis lån rimelige store for de fleste mennesker, og det kan virkelig være en god investering. Der stilles selvfølgelig nogle krav, men de er ikke nær så skrappe, som man kunne forvente.

Faktisk kan det ofte være sværere at få et lån i banken, end det er at få penge gratis hos lånefirmaerne online. Men hvorfor gør alle så ikke bare det? Det er kun ved de små kviklån op til 4.000 kroner at nye kunder bliver tilbudt muligheden. Perfekt hvis du har kortvarige likviditetsproblemer. Det er ikke noget der løser din økonomiske situation langsigtet.

Derudover skal det betales tilbage allerede inden for 30 dage, hvilket gør at du helst skal have styr på din fremtidige økonomi, hvis du vil undgå dyre gebyrer. Sidst, men ikke mindst, er gratis lån kun noget lånefirmaerne tilbyder for at lokke kunder til. Det er nemlig et tilbud forbeholdt nye kunder, men det betyder ikke, at du ikke kan få stor glæde af det!

Læs også: Brug for penge som studerende?

Husk at tilbagebetale til tiden!

Det væsentligste krav i aftalen er selvfølgelig, at du skal betale pengene tilbage allerede inden for en måned efter lånet. Hvis du ikke har udsigt til at få penge ind på kontoen i den nærmeste fremtid, er det altså en rigtig dårlig idé - også selvom det er uden renter og gebyrer.

Hvis du ikke får betalt lånet tilbage inden for tidsfristen, er det nemlig ikke gratis. Der kommer faktisk en del renter på, og det vil måske pludselig slet ikke have været det bedste lån for dig. Du bør derfor virkelig overveje dine fremtidsudsigter, inden du ansøger om at af de famøse rentefrie lån.

Hvis du vurderer, at du godt kan betale pengene tilbage inden for tidsfristen, og du har brug for lånet, kan firmaerne herunder bruges.
  • Vivus 
  • Kvikautomaten 
  • Netcredit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar