torsdag den 7. januar 2016

Eton skjorter

Når det kommer til skjorter i høj kvalitet og som man nærmest kan sætte i en klasse for sig selv, så er der mange der tænker på Eton. Det er de perfekte skjorter til at give et formelt og klassisk udtryk med et strejf af elegance indover også.

 Man kan som regel kende Eton på, at alle skjorter har de samme linjer, uanset hvilken model det er, og hvilken farve skjorten har. De kan også hælde lidt til det spraglede look, men altid uden at det bliver for meget, så det formelle udtryk stadig bibeholdes.

Onlineportalen ser nærmere på det populære svenske mærke i denne artikel.


Eton er svenske kvalitetsskjorter 

Eton er et svensk mærke af høj kvalitet, og der er lagt meget tanke bag hvert design. Det er ikke bare skjorter man kan bruge i sin fritid, men nogle man tager på til finere begivenheder, og eventuelt sammen med en fin blazer.

Alle skjorterne er produceret af bomuld i meget høj kvalitet, hvilket også gør dem meget lette og stryge. Udover det almindelige og klassiske skjortefit, så findes de også i en slimfit udgave, så der er noget for enhver smag og kropsbygning.

Udover den høje kvalitet, så er priserne også meget gode da de ligger mellem 699-1.200 kroner, alt afhængig af hvilken model man er ude efter.


Skjorter siden 1928 

Eton startede helt tilbage i 1928 i en lille by i Sverige ved navn Gånghester. Parret David og Annie Pettersson havde begge et øje for høj kvalitet og godt håndværk, hvilket senere resulterede i en mindre revolution i skjorteindustrien.

I dag kan man finde Eton’s skjorter og accessories i eksklusive butikker rundt i verden, og de er dermed stadig kørende i stor stil, og er efterhånden et synonym med god stil!

Du kan læse mere om dem, på deres officielle hjemmeside.


Valg af skjorte som mand

Det kan være rigtig svært at vælge den rigtige model som mand, fordi der er mange mærker, farver og designs på markedet. Det handler derfor om at finde sin egen personlige stil.

Uanset om det er den helt klassiske og stilrene, med farver som hvid og blå, eller den lidt mere spraglede og friske, hvor farverne er orange, grøn eller med mønster.

Du finder et bredt sortiment at skjorter til mænd her, hvor der er designs og mønstre for de fleste behov.

Hvis du skal bruge dem til jakkesæt eller smoking, bør du altid besøge en butik, der ved noget om området. For her er det ikke ligegyldigt hvad du vælger, da hele outfittet skal passe sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar