fredag den 22. januar 2016

Køb af computer og finansiering


Køb og finansiering af ny computer
Det kan være svært at finde den rette computer. I dag er der et bredt valg af mærker, typer og prisklasser, og det kan være svært at finde ud af, hvad der passer bedst til ens behov. Det er en god idé at overveje, hvad computeren skal bruges til.

Mangler du en computer til skolebrug? Til arbejdet? En, der er lille og let, eller en, der har stor hukommelse?

Det kan være svært at overskue, hvilke muligheder der findes, men heldigvis er der hjælp af hente.

Sammenlign priser på EDBpriser

Det er ikke kun de mange forskellige mærker og typer, der skal sammenlignes, det er også priserne. Computeren kan række bredt prismæssigt, men det er ikke nødvendigvis den dyreste, der passer bedst til dig.

hjemmesiden EDBpriser.dk kan du let selv danne dig et overblik over de mange forskellige muligheder og de forskellige priser. Det giver dig et godt indtryk, inden du vælger.

Find den bedste model til prisen

Ligesom det ikke nødvendigvis er den dyreste model, der passer bedst til dig, er det heller ikke sikkert, at den billigste lever op til dine krav. Derfor er det en god idé at tænke grundigt over, hvad du har brug for.

Der er ofte forskellige fabrikanter, der laver computere, der som udgangspunkt kan de samme ting, men hvor prisen eller kvaliteten kan variere. Find derfor den model du helst vil have, og undersøg derefter, om du kan få en computer med samme egenskaber, men markant billigere.

Det er altid en individuel afvejning af pris og kvalitet. For selvom egenskaberne er de samme, kan der sagtens være forskelle i holdbarhed og lign. Du bør derfor altid læse anmeldelser af den valgte computermodel, inden du køber.

Finansier købet billigt

Uanset hvilken prisklasse du har valgt, kan det være svært at finde plads i budgettet. Heldigvis er der i mange tilfælde hjælp af hente, når det kommer til din køb. Rigtig mange forhandlere tilbyder finansiering af deres varer. Det betyder, at du kan låne penge af forhandleren, så du kan få din vare med hjem med det samme, men derefter betale af på lånet.

Man kan også sige, at forhandleren giver dig din nye computer, men at du betaler over en længere periode i stedet for i butikken. Det kan være behjælpeligt at dele udgiften ved købet ud over en længere periode, men det er vigtigt at du sikrer dig, at du kan betale købe tilbage igen, så du har råd til at betale det beløb, du skal, hvert måned.

Søg online

Du kan nemt og hurtigt søge finansiering online. Her kan du udfylde ansøgninger på 5 minutter og have svaret allerede samme da, ofte inden for 30 min til 1 time. Det har aldrig været billigere eller nemmere at låne penge online.

De billigste udbydere starter med renter på 4,94 og 4,99 %, hvilket mange forhandlere nok vil have svært ved at matche. Start med at undersøge de forskellige lånefirmaer, inden du søger.

Se mere og ansøg om lån til computer via Sofinans.dk.

Søg hos elektronikforhandleren

Det er også forhandlere over nettet, som giver finansiering. De skriver det ofte alligevel på deres hjemmeside, og det er derfor et godt sted at søge. Det er også muligt at gå ned til forhandleren og snakke med en medarbejder, der kan fortælle dig om de forskellige muligheder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar