tirsdag den 22. marts 2016

Online lån uden sikkerhed

Hvis du går og mangler penge efter en lidt hård økonomisk tid, kan det være en stor belastning for dig og dine nærmeste.

Pengeproblemer kan ofte fylde rigtig meget i hverdagen, fordi det kan være svært at få ud af sine tanker. At skaffe flere penge på kontoen, kan være en løsning for nogle.

For heldigvis kan stort set alle tage et lån, og du behøver ikke engang at stille sikkerhed hos udbyderne på nettet. Du kan læse om online lån uden sikkerhed i denne artikel.


Gør du kan blive godkendt samme dag

Det er ikke sikkert, du er bekendt med lån uden sikkerhed. Normalt vil du, når du forsøger at låne penge i banken eller hos et firma online, skulle forsikre udbyderen om, at du rent faktisk har økonomisk kapacitet til at betale pengene tilbage.

Dette gælder nærmest alle store lån, da udbyderne ikke er interesserede i at miste flere hundredetusinder af kroner, fordi du ikke har råd til at betale dine månedlige afdrag. Derfor sikrer udbyderen, at du kan stille sikkerhed, inden du får lov at låne pengene. Det kan enten være i form af en stor opsparing, fast ejendom eller andet af stor værdi.

Men ved mindre lån er firmaer på nettet mindre tilbøjelige til at gå i dybden med din privatøkonomi, og derfor kan du låne penge uden at skulle vise, hvor stor din opsparing er, eller stille dit hus som sikkerhed. Det giver en masse fordele, når du skal ansøge om penge i den mindre størrelsesorden.

Relateret på Onlineportalen: Lån penge gratis i 30 dage

En af de klare styrker ved at søge online frem for i banken, er at du kan blive godkendt samme dag som du ansøger. Hvis du fx. søger et lån på 18000, kan du få svaret inden for 1 time hos flere.

Når du først har tilbud liggende foran dig (digitalt) tager det ikke mange minutter at underskrive med din digitale signatur. Du bør ganske vist vente til alle firmaer har svaret, men ofte kan du ordne det hele på én dag.

NEMID signaturen har virkelig haft en positiv indvirkning på branchen siden starten i 2003. Vejen fra ansøgning til underskrift har nemlig aldrig været hurtigere.

Fordele og ulemper ved lån uden sikkerhed

Som med de fleste ting i livet, er der både gode og dårlige ting ved at låne penge uden sikkerhed. Den klare ulempe er, at renterne eller oprettelsesgebyret ofte kan være højere. Det er de, fordi udbyderen vil være sikker på, at få betaling for sin service.

Til gengæld er processen ved at lån uden sikkerhed meget nemmere, end hvis du forsøgte at låne penge i banken. Her vil du skulle dokumentere opsparing, indkomst, værdier i ejendom og så videre. Og du ville skulle sende papirerne frem og tilbage flere gange. Det kan godt komme til at koste dyrebar tid, hvor du stadigvæk er presset økonomisk.

Derfor kan et lån uden sikkerhed komme dig til gode, hvis du gerne vil have pengene hurtigt og ikke har brug for et svimlende stort beløb. Jo mindre pengebeløb du ansøger om, desto mindre indflydelse har en højere rente.

Se mere om lån uden sikkerhed her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar