mandag den 11. april 2016

Lån penge som 22 årig

Lån som 22 årig
Som 22-årig er du ved at nå en alder, hvor du er uafhængig af dine forældre. Specielt på det økonomiske plan har de sluppet grebet.

For mange danskere er det den sværeste periode at komme igennem, da man ofte er under uddannelse og uden et fuldstidsjob. Det kan presse dig økonomisk når huslejen skal betales.

Selvom banken er svære at overtale, er der heldigvis muligheder for at låne penge som 22 årig online. Her kan flere udbydere hjælpe dig og der findes endda oversigter, som giver dig et værdifuldt overblik.

Du har gode godkendelseschancer online

For at blive godkendt til et forbrugslån, skal du kunne klare nogle forskellige krav som det første. Du skal for eksempel være nået en vis alder. Når du er fyldt 22, kan du låne penge ved langt de fleste udbydere, men der er dog stadigvæk nogen, der har alderskrav på 23. Disse lånefirmaer må du bare sortere fra. Derudover kræver stort set alle udbydere, at du ikke er registreret hos RKI.

Experians RKI registrerer nemlig dårlige betalere, og da ingen udbydere har lyst til at udlåne penge til personer, der ikke betaler dem tilbage, er det altså en helt klar deal breaker for dem. Nogle steder kræver også, at du har en fast indkomst.

Disse tre ting burde være til at klare for de fleste, og så du har altså ret gode muligheder for at få godkendt din ansøgning.

Relateret på Onlineportalen: Lån uden sikkerhed på nettet

Dine muligheder afhænger af alder, indkomst og gæld

En ting er at overholde kravene for en låneaftale, en anden er at få den bedst mulige aftale, så du ikke skal være i gæld resten af livet og får lige netop det beløb, du har brug for. Her spiller forskellige faktorer ind og påvirker, hvordan lånefirmaerne vurderer dig som kunde.

En af disse faktorer er din alder. Unge mennesker vurderes ofte til at have en lidt mere løs omgang med penge end ældre generationer. Derfor vil dine valgmuligheder blive flere, jo ældre du bliver, til du runder de 25 år. Du kan med andre ord søge online flere steder som 22 årig, end som 18-19 årig.

Til gengæld er der også andre faktorer, der spiller ind. Hvis du har en fast, høj indkomst, vil det helt sikkert trække låneaftalen i den rigtige retning. Udbyderen vil også være interesseret i, om du tidligere har haft i gæld og ofte betaler for sent, eller hvis du fx. har en opsparing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar