torsdag den 19. maj 2016

Jakkesæt accessories

Jakkesæt accessories
Mange mænd tror, at et jakkesæt ikke er andet end en skjorte, en jakke, et par bukser og måske et slips – men det kan være så meget mere end det. Der findes nemlig et stort udvalg af forskellige accessories, som kan pifte et outfit op.

Det er en god idé at undersøge de forskellige typer af tilbehør, for at finde den stil, som passer bedst til begivenheden og personlighed.

Her kan du læse med, for at få lidt mere info omkring de forskellige accessories, og hvordan du bruger dem.

Hvilke accessories til mit jakkesæt?

Først og fremmest er der slipset. Slipset er sandsynligvis det mest brugte tilbehør til jakkesættet. De fleste mænd har i hvert fald ét der hjemme og vælger at bruge det i situationer, der er mere formelle end hverdagen. Andre går med slips hver dag. Det vigtigt at huske på, at slipset findes i uendelig mange designs, farver og typer.

Du kan altid pifte tøjet op med et flot slips, og derfor kan det være en god idé at have et udvalg i forskellige mønstre og farver. Desuden findes de også i forskellige tykkelser, for eksempel kan et smalt, sort slips være meget moderne, hvor et bredere slips i andre farver er mere klassisk.

Butterflyen er et andet tilbehør, der ikke er helt lige så ofte brugt som slipset, men stadig populært. Det er især til mere formelle begivenheder, butterflyen bliver brugt. Eksempelvis til bryllupper, hvor det ikke er unormalt at have smoking på, er en hvid eller sort butterfly uundværlig og giver et både klassisk og meget formelt look.

Læs også: Sådan skal din smoking sidde

Til skjorten er det også blevet populært at vælge en butterfly i et sjovt stof, farve eller mønster.

Manchetknapper kan pifte et jakkesæt markant op. De er klassiske og elegante. De kommer også i alle mulige forskellige størrelser og designs, både detaljerede og mere enkle, og det er en god idé at vælge dem, der passer til din personlige stil.

Lommekluden er en accessorie, der ofte bliver en smule overset, men som kan pifte et sæt godt op. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvilken klud man vælger, da det er vigtigt, at den passer til både skjorte og slips eller butterfly. Lommekluden kan både være samme farve og mønster som eksempelvis slipset, men det kan også komplimentere det med andre farver.

Du kan læse mere om herre accessories her, hvor herreuret ligeledes bør overvejes.

De små detaljer bliver bemærket

Det vigtigste at tænke på, når du vælger tilbehør til dit jakkesæt, er at de små detaljer bliver bemærket. Det er netop detaljerne, der gør, at du skiller dig ud i mængden, hvor alle har mørkeblå jakkesæt på. Pas dog på med ikke at overgøre det.

Vælg det tilbehør, du føler, passer til dig og dit tøj ud, og ikke alle typer accessories, bare fordi du kan. Detaljerne må gerne være enkle og små.

Se også: Sådan vælger du jakkesæt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar