fredag den 3. juni 2016

SMS lån på 8000 kr.

SMS lån på 8000 kr
Der er mange muligheder for at låne til lige netop det, du har brug for, nu og her. Har du brug for 8.000 kr.? Så kan du overveje forskellige muligheder, både ved at låne i banken og hos online udbyderne.

SMS lån er en meget let måde at søge på og blev meget populært, da det kom frem. Princippet er, at du sender en SMS og får udbetalt pengene.

De er nu ved at være fortid, hvor du nemt kan ansøge via udbydernes hjemmesider, fra både mobil, tablet og computeren. Lige så nemt, men langt billigere.

Du behøver ikke længere låne via SMS

Når du tager et SMS lån er det ofte små beløb, man låner. I dag skal du skrive under med Nem ID, efter du har sendt en anmodnings-SMS, og du skal samtidig ikke stille sikkerhed bag. Det betyder, at det er en meget hurtig, let og overskuelig proces.

Der er dog den hage, at hvis du har brug for 8.000 kr. eller mere, kan det være svært at låne over SMS. Her anbefaler vi at du ansøger på traditionel vis, via firmaernes hjemmesider. Den anden fremgangsmåde er efterhånden et fortidslevn.

Søg lån på 8.000 via hjemmesiden

Låneudbyderne har for det meste en brugervenlig hjemmeside. Her kan du i stedet vælge at gå ind og ansøge om de 8.000 kr. Det er stadig let, og der er for det meste stadig ikke et krav om at stille sikkerhed. Du laver med andre ord lån uden at stille sikkerhed.

Det betyder, at du stadig kan låne pengene og så bruge dem på lige netop det, du har brug for. Uanset om det er noget, du har brug for at købe, eksempelvis en ny mobil eller computer, eller om det er udgifter til noget større, for eksempel en begivenhed som et bryllup.

Nem formular og hurtigt svar

Selvom du vælger at låne over udbyderens hjemmeside i stedet for via en SMS, er det stadig en let og hurtig proces. På nettet finder du en formular, som du udfylder. Nogle gange er der dokumenter, som skal sendes med, for at udbyderen ved, hvem du er. Også på nettet skriver du for det meste under med Nem ID.

Desuden skal du oplyse dit CPR-nummer, som hovedsageligt bliver brugt til at tjekke, om du er registreret i RKI. Det er nemlig det største register i Danmark over dårligere betalere. Der kan du blive registreret, hvis du ikke betaler dit lån tilbage, og er du først registreret, er det næsten umuligt at blive godkendt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar