mandag den 15. august 2016

Must have accessories til mænd

Must have accessories til mænd
Der er mange mænd der ikke gør nok i accessories, selvom det kan gøre en stor forskel for dit look. Dette uanset om du skal til fest, tager på arbejde eller hvor du bevæger dig hen.

Accessories er muligheden for at udtrykke din personlighed og stil, samt vise at du har styr på dit liv - på den gode måde.

Onlineportalen har derfor set på 3 must have accessories til mænd.3 accessories du skal eje

Vi har set på 3 forskellige accessories du bare skal eje som mand, hvis du gerne vil fremstå stilfuld, smart og moderne. Læs mere om hvorfor herunder:

1. Bæltet 

Det er nok ikke de færreste mænd, der anser bæltet for at være en klassisk accessory, men det er ikke desto mindre tilfældet. Bælter er fantastiske til at skabe klarhed og harmoni over dit look. Det skaber en naturlig balance og afstand mellem skjorte/trøje og dine bukser.

Du bør derfor have mindst 3-4 forskellige bælter i garderobeskabet, så du har noget for enhver lejlighed. Det er ikke fordi at bælter er den genstand der fylder mest, men du kan være sikker på at det nok skal blive bemærket.

Og det bliver bemærket endnu mere, hvis du bærer jeans, jakkesæt eller lignende, UDEN at have et bælte på. Det bør derfor være et område hvor du investerer i flere varianter, for undervurder ikke betydningen!

Se også: Hvilke accessories til mit jakkesæt?

2. Butterflyen

Butterflyen er den næste accessory på dagsordenen og der er desværre for få mænd, der gør brug af dem til daglig. Det er ellers en fantastisk tilføjelse, når du skal til festlige begivenheder, hvor du gerne vil skille dig en smule ud.

Det er efterhånden blevet standard at møde frem med slips, men butterflyen kan bare noget andet. Det er mere unikt og mindre kendt fra hverdagen, hvilket understreger, at man altså er til fest. Vi er med på at én af årsagerne kan være, at det ikke ligefrem vrimler med butterflies i diverse herretøjsbutikker.

Derfor har vi gjort en del af forarbejdet for dig og fundet en af de forhandlere, med det bedste udvalg på markedet. Vi tænker på John Henric & Friends, der både kan findes på Østerbrogade 51, Store Kongensgade 42 og hjemmesiden Butterflyogslips.dk.

Se et af de bedste butterflyudvalg med mange varianter her.

3. Herreuret

Der er altid meget diskussion om smykker til mænd. Hvilke mænd kan bærer smykker og er det overordnet smart at gøre. Der findes ikke et kort svar, men vi mener herresmykker kan være fede til nogle mænd.

Der er dog ét smykke som alle kan bære og det er herreuret. Det bør du udnytte som mand, ved at investere i et smart og fancy ur. Det kan mere end bare holde styr på tiden. Det viser at du har kontrol og har en cool stil som mand.

Et herreur kan hurtigt blive en fast del af din daglige stil og identitet, hvis du får valgt den rigtige model. Alt for få mænd bærer ur og det er en skam, med tanke på hvad det kan gøre for dit look.

Du kan starte med at tjekke mulighederne online hos Urkompagniet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar