mandag den 17. oktober 2016

Hvorfor er slipset så populært?

Hvorfor er slipset populært?
Onlineportalen har forsøgt at finde en forklaring på, hvorfor slipset er så populært, når butterflyen i historisk perspektiv har været den "pæneste" accessory af de to.

Der er ingen tvivl om at Den Vestlige Verdens ledende folk, politikere, erhvervsledere, bankfolk mv. har en stor indflydelse på vores opfattelse af slipset. Alle bærer nemlig slips og ikke butterfly - af en god grund.

Slipset udstråler troværdighed og seriøsitet

Det kan hurtigt blive som historien med hønen og ægget. Hvem kom først? For der er ingen tvivl om at nærmest alle danskere vil mene, at slipset udstråler mere troværdighed og seriøsitet, end en butterfly.

Butterflyen ses mest til festlige begivenheder og i modebranchen, hvorfor associationerne er nærliggende. Slipset ses mest i seriøse sammenhænge, som når politikere diskuterer, når erhvervsfolk mødes eller når nyhedsoplæsere fremtoner på skærmen.

Det bidrager til at mange associerer slipset med mere alvorlige situationer og det forplanter sig ud i befolkningen. Det pudsige er det historiske perspektiv og hvis vi ser på traditionerne i et land som England.

Her er der ingen tvivl om at butterflyen er den fineste accessory og den flest vil vælge til fx. bryllupper. Så det er jo ikke fordi butterflyen er mindre fin, den anvendes bare primært i festlige sammenhænge.

Det er derfor helt naturligt, at slipset er førstevalget i en bred række sammenhænge. Vi tror det er en modetendens der er kommet for at blive - og det har været sådan i snart mange år.

Slipset bør dog på ingen måde stå alene som accessory, da det bør suppleres af smarte bælter, et herreur og hvad der ellers giver dig en fed stil.

Se mere på siden om must-have accessories her.


Svært ved at vælge nyt slips?

Der er mange mænd som har svært ved at vælge nyt slips og med god grund. For hvilken farve skal man vælge? Hvilket mønster og design vil passe til ens stil og jakkesæt?

Der er mange spørgsmål og hvis man ikke har flair for mode, bliver det kun endnu sværere. Du har overordnet set to muligheder, for du bør ikke overlade beslutningen til ekspedienten, der jo altid bare vil sælge dig noget.

Du kan enten vælge at tage din bedste ven, din kæreste, kone eller bekendte med på shopping, hvor du får han/hendes mening. 2 meninger er altid bedre end 1.

Eller du kan prøve at tjekke denne guide, hvor de giver dig gode råd med på vejen. For begivenheden og sammenhængen bør altid have en stor indflydelse på dit valg. Noget er kun velegnet til arbejdet, mens andet kun er velegnet til fest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar