onsdag den 14. december 2016

Svenske skjorter kan noget særligt

Har du en eller flere svenske skjorter hængende i klædeskabet? Det er der en stor sandsynlighed for, da de svenske tøjmærker kan noget helt særligt, specielt når det kommer til skjorter og herrepåklædning.

De populære mærker står i kø og lige inden for skjorteverdenen, findes der mange gode muligheder, Eton, Tiger of Sweden og Stenströms er bare 3 eksempler på dette. Vi ser på svenske skjorter og deres popularitet.

Høj kvalitet, elegance og stil

Der kan være mange forklaringer på successen i den svenske tøjbranche, hvor mærker som Tiger of Sweden og H&M ikke behøver en nærmere introduktion.

Bevares, Danmark har ligeledes mange gode tøjmærker inden for skjorter kan de svenske brands bare noget ekstra. De bliver altid lavet i høj kvalitet og med en vis elegance, der klæder de fleste mænd. Dertil bidrager det til en smart og moderne stil.

De rammer rigtig mange behov, uanset om man går efter det helt klassiske og stilsikre, med flotte skjorter i hvid eller blå. Eller om man er mere til de moderne snit og designs i anderledes nuancer. De rammer det meste og hvad bedre er, så er holdbarheden generelt rigtig god. Så selv efter mange brug og vaske, vil de forblive pæne.

Nu er det ikke fordi vi skal sætte lighedstegn mellem Eton, Stenströms og Tiger of Sweden skjorter. De er helt bestemt forskellige i deres kvalitet, designs og stil. Dertil kommer at der er mange flere svenske skjortemærker at vælge imellem. Disse kendetegn går bare igen for langt de fleste.

Du kan med fordel læse mere om skjorter fra de omtalte mærker Eton, Tiger of Sweden og Stenströms, hvis du vil finde frem til hvad der appellerer mest til din stil.

Mode og svenskere - altid et godt match

Vi har allerede været inde på flere af de populære modebrands som Sverige har at byde på. H&M, Tiger of Sweden, Acne Studios og Filippa K er bare ét udvalg af dem du finder i danske shops og butikker.

Sverige og mode har altid været et godt match, hvilket har resulteret i alle disse mærker. Det gode ved deres tøj, for os som danskere, er at vores præferencer og stil er relativ tæt på deres. Det kan ligeledes være én af forklaringerne på, hvorfor de klarer sig så godt i Danmark.

Det vil altid være sværere at slå igennem i USA eller Kina, hvor konkurrencen og stilen kan være en noget anden. Det er ikke desto mindre hvad flere svenske tøjbrands har formået igennem årene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar